Naša webová stránka sa aktualizuje, v prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte.

Čo je kotviaca svorka?

Účel použitia:

Anchor Clamp je zariadenie na napínanie optického kábla, ktoré sa bežne používa na káblové vedenia z optických vlákien.Najpopulárnejší dizajn kotvovej svorky je klinového typu, klinová svorka upína kábel svojou hmotnosťou.Rozmiestnenie kábla je riadené bez akýchkoľvek nástrojov.

Kotviace svorky pre rôzne rozpätia:

Kotviace svorky sa líšia podľa aplikačnej vzdialenosti optického kábla.Sú to svorky s rozpätím, krátkym rozpätím, stredným rozpätím a dlhým rozpätím.

Spínacie svorky a svorky s krátkym rozpätím sa zvyčajne nazývajú svorky káblových káblov, pretože aplikovali oblasť siete poslednej míle, zvyčajne v sieťach z vlákna do domácnosti, s rozpätím až 70 metrov, môže byť aplikované ľahké zaťaženie.Typ svoriek podložky a dva typy cievok sú bežné na trhu.

 

Čo je kotviaca svorka (2)  Čo je kotviaca svorka (3) Čo je kotviaca svorka (4)

 

Zaťaženie ťahom sa líši od aplikačného kábla.Niektoré káble z optických vlákien sú rozdelené podľa rovnakého princípu: stredné rozpätie a dlhé rozpätie.Svorky so stredným a dlhým rozpätím vyžadujú kábel so strednou a vysokou hustotou vlákien, vzdialenosť 100-200 metrov, môže byť aplikované dostatočné a vysoké napätie, použitie v rôznych podmienkach prostredia, vietor, ľad atď.

 

Čo je kotviaca svorka (6)   Čo je kotviaca svorka (5) Čo je kotviaca svorka (1)

 

Výhody kotvovej svorky:

1. Rýchla a jednoduchá inštalácia, šetrí čas a rozpočet

Ručná inštalácia bez ďalších nástrojov, samonastavovací klin uľahčuje proces inštalácie.Kotviaca svorka vyžaduje minimálnu údržbu a inštaláciu, vďaka čomu je inštalácia jednoduchšia a lacnejšia ako iné spôsoby ukotvenia káblov.

2.Materiály odolné voči poveternostným vplyvom, odolné

Kotviace svorky boli vyrobené z materiálov odolných voči korózii, ako je UV odolný plast, nehrdzavejúca oceľ, hliník, pozinkovaná oceľ atď., čo zaisťuje vysokú mechanickú pevnosť a dlhodobú spoľahlivosť.

3.Nepoškodí kábel

Kotviaca svorka má samonastaviteľný klin, ktorý nepoškodí kábel počas inštalácie alebo dlhodobej aplikácie.

Stručne povedané, kotviace svorky sú spoľahlivým a nákladovo efektívnym riešením na zabezpečenie káblov proti všetkým typom poveternostných podmienok.Poskytujú bezpečné držanie a odolávajú rotačným silám, pričom sa relatívne ľahko inštalujú a udržiavajú.

Chcete vedieť viac informácií okotviaca svorka, vitajte a kontaktujte nás.


Čas odoslania: Mar-08-2023
Whatsapp

Momentálne nie sú k dispozícii žiadne súbory